úterý 15. října 2013

minulost až současnost aneb jak to všechno začalo ...

Co napsat úvodem ... no asi to že nemám v genech hubenou postavu a vždycky budu muset makat a ,,hlídat'' se abych nějak vypadala :)

Od první třídy jsem se vždycky nějak hýbala ať to bylo disco dance, mažoretky a pak až do maturity zase disco ... takže postava se celkem udržovala v normě sama :)

Nástupem do prváku na gymplu jsem začala blbnout s hubnutím ... ostatní spolužačky byly hubený a já chtěla taky a to co nejrychleji ! A tak jsem jedla málo .. nebo spíš nejedla ... tehdy jsem vážila 58kg a připadala si hrozně tlustá ( což vůbec nechápu, co bych za to dnes dala, ale zase svalů jsem neměla tolik co teď :P ) a tak se mi podařilo nejezením a každodenním posilováním zhubnout na 51kg ... jasný někdo by si řekl na 164cm normální váha ... ale prostě stylem jakým jsem toho dosáhla to nebylo správné ;)




chorvatsko 2007 (xicht neřešit :D)





měla jsem i hubený nohy :P (2007)



Další roky na gymplu jsem si drželo postavu celkem v normě kolem 60-64kg a byla jsem spokojená :)
No a prázdniny po maturitě a  nástupem na VFU jsem se v Brně pěkně vykrmila :) fakt to teď zpětně nechápu že jsem to nechala zajít tak daleko! vážila jsem různé ale spíš tím jak jsem nic nedělala jsem byla jenom hora tuku nic víc! Přidám nejhorší fotky kde se za sebe fakt stydím a už to nikdy nedopustím !


zachraňte willyho!!

i těhotná ségra byla hubenější !



Teď ještě přidám fotku co mě přinutila fakt že tohle už dál nejde! Prostě celkově jsem se nerada fotila .. obličej alá koblih, ruky jak rosol, celulitida všude .. fakt nic pěknýho na pohled! 




A tak jsem v březnu 2012 vysadila HA a myslela jsi že ono to nějak samo půjde !! Měla jsem tehdy 79kg !!! ... no do léta to spadlo tak nějak samo od sebe na 74kg ale stejně hrůza ! :) Přijela mi zase ségra a vypadala tak úžasně a to jí bylo 38 takže jsme spolu začly běhat ... po jejím odletu jsem ještě přidala Jillian body revolution .. a tak jsem běhala a cvičila a zdravě jedla a vše počítala na sebekoučinku ! :) a ono to najednou šlo !!! Bylo plno lidí kolem mě co mi to nepřáli, řikali že to nezvládnu, proč to dělám, jak mi to může chutnat a proč mi nechybí nezdravé věci?! Ale já je neposlechla a naopak mě to motivovalo jít do toho ještě víc !! Taky jsem se přihlásila tehdy do soutěže moje proměna s niky její blog miluju do teď moc mi v začátcích pomohl http://mojetelo.blogspot.cz/ !!!!
A tak jsem odcvičila Body revolution, Shaun T - insanity, všechny free workouty Zuzky Light, půlku Insanity Asylum, sem tam Bob Harper jeho hodinový cardio ... a pak kombinovala všechno možný ještě s běháním :) 
Taky jsem cvičila 14dnů T25 od Shauna T měla jsem online odkazy ale někdo je zablokoval a nemůžu to nikde stáhnout :( takže teď si dělám zase plány všechno možný a ještě 2x týdně vedu  60min cvičení ve škole :) cvičení mám dost a znovu se zaměřím na to jídlo :) aby to šlo dolů nemůžu jíst s rozumem všechno jak jsem to od prázdnin do teď praktikovala ... váha stojí, svaly nejsou vidět jak bych si představovala a je to na prd :) takže zas pěkně počítám, vařím dopředu a žádný cukry v buchtě byť i zdravé ani med nic :) chci to striktně dodržovat, vím že k životu sem tam bébé nebo buchtu atd. nepotřebuju !!!

a nakonec nějaký fotky před a po a v průběhu a tak :) 
74kg .. foto k niky do soutěže :)

2.12.2012 konečné foto do soutěže :)


něco ze začátku letošního roku:







no od té doby vypadám zhruba pořád stejně někdy se necítím to většinou jednou do měsíce kdy za to přece nemůžem :P to mám klidně i 3kg navíc připadám si jak willy s pupínkama a vubec ne jak princezna :D

a to je asi vše co jsem chtěla napsat !!! nikdy nevzdávejte své sny a hlavně nepřestávejte !!! s rozumem to jde !! a nemusíte ani utrácet za fitka :) 


mějte se krásně a snad se vám článek líbil :) pá D.

6 komentářů:

  1. Ahojky, změna je krásná, ale zajímalo by mě, co jsi cvičila, aby se ti takhle zvednul zadek :) asi blbá otázka, ale mě to zajímá. Zhubla jsem od jara z ca 62kg na 55kg (168cm) a poslední měsíc a půl cvičím různé věci od Jill (teď týden ležím marod, ale brzy se do toho zase pustím) a zadek je na vytvarování asi nejhorší se mi zdá :D
    Taky by mě zajímalo, jestli víš, kolik máš v těle tuků. Já mám kolem 22% a celu je pořád znatelná, asi budu muset zamakat na jídelníčku.
    Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé děkuju za poklonu :) na zadek squaty a výpady a klidně i s činkama ! :) na to je nejlepší Bob Harper a i se Shaunem se jedou hodně vlastně i Zuzka Light má dost butt workoutů :) tak zkus k Jill tohle přidat :)

    Tuky jsem si ještě neměřila nějak se necítím :D ale mohla bych si to dát jako cíl !

    A díky za komentář ! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj a na Boky a stehna je co dobre ake cvicky??
      Drepy mozu byt aj na boky??
      ja cvicim Drepy a plank--

      Vymazat
  3. Ušla si velkou cestu a odvedla si hooodně dobrou práci! Už to, že ses rozhodla ze sebou něco dělat se cení! I já jsem kdysi byla cvalík a v té době jsem se cítila odporně, skoro vždy jsem byla v depkách, no bylo to hrozné obdoví. A teď, co jsem se dala na zdravý životní styl, jsem depku (ze sebe, no vlastně i tak celkově a psychicky se cítím mnohem lépe) tak 4 měsíce? Cítím se skvěle!.... Hodně štěstí, trpělivosti a krásných výsledků :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Danči, tu je T25: http://www.ulozto.cz/hledej?q=T25+shaun+T
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee děkuji ! :) ale já se dala už na jiný mučení ! :) dnes o tom sepíšu článek ! :P ale do zásoby se to hodí vždycky ! :)

      Vymazat